Tällä sivulla kerron, miten rakennusprojektimme etenee

Rakentaminen ei olekaan romanttista naulojen naputtelua. Tämä sivu olkoon minun keinoni päästellä ylimääräisiä paineita tekstin muodossa ulos. Tervetuloa raksalle!

maanantai 23. toukokuuta 2011

Pitkiä päiviä

Raksalla on painettu hommia kuin viimeistä päivää. Make ja Jukka on olleet lähes joka päivä viikolla talkoissa. Jari on tehnyt aamukahdeksasta iltakahdeksaan ja minä viikolla töitten jälkeen myös kahdeksaan. Ja tietenkin viikonloput päälle. Kodinhoitohuone on listoja  ja kuivausrumpua vaille valmis. Sauna on paneloitu ja kuituvalot tuikkivat katossa. Keittiö on viittä vaille valmis, eväät jääkaapissa ja pottujakin voisi jo keittää... Tyyne on edelleen viimeistelyä vaille valmis. Aaarrrgggh! Se asia hieman kaihertaa. Lattiat tasattu ja sisäkatot valmiina. Tälläviikolla tehdään ulkotöitä. Make ja Jukka aloittavat tänään räystäslautojen ja ikkunanpokien maalaamisen. Jyrki sekoitti meille maalin, jolla haetaan perinteistä keltamullan sävyä. Saimme litran purkin ja teimme koemaalauksen. Kyllä on upea keltainen se. Maalämpöjullikat saivat urakkansa kunnialla maaliin. Lattialämpö antaa mukavasti lämpöä taloon.  Tiilet nostettiin Hiabilla katolle loppuviikosta. Erkki ja Tomi touhusivat Jarin apuna katolla levittelemässä nippuja. Turun Tomi tulee tänään latomaan tiiliä Jarin kanssa. Kaiken kaikkiaan projekti etenee kuin juna. Lisää höyryä!

2 kommenttia:

  1. Moi! Löysin tänne tieni, kiva katsella edistymistänne!Mikä talo teille tuli? Aiotko laittaa kuvia tänne? Ois kiva katella.

    VastaaPoista
  2. Heips, Simons elementin Viola. Simons on pieni talotehdas Vöyrissä. Onneksi valittiin niiden talo, koska kaikki hommat on sujuneet todella luonnikkaasti niiden kanssa. Pakettiin sisältyivät kaikki suunnitelmatkin, mitä pidettiin isona plussana.

    VastaaPoista